Višňovka 2015

Čarodějnická víkendovka na Višňovce


Tak tady máme nový rok a s ním přicházejí i další akce Občanského sdružení VSD.

První akcí je jarní víkendový pobyt Pálení čarodějnic,který se konečně uskuteční na turistické základně „Višňovka“ ve Vyšních Lhotách v termínu 24.-26. dubna 2015. Víkend bude napěchovaný hrami v budově i venku, vypravíme se na Prašivou a také proběhne tradiční pálení čarodějnic a karnevalový rej masek s vyhlášení nejlepší masky. O víkendu budou také dětem představeni Gumídci, které lépe poznají až na táboře. 5x denně vyvážená strava a celodenní pitný režim je samozřejmě zajištěn. Odjezd dětí bude 25.4. v 16 hodin od parkoviště u žel.nádraží ve Vratimově. Na stejné místo se vrátíme v neděli 26.4. kolem 15 hodiny. Cena víkendu je 500,-Kč. Upozorňujeme, že kapacita základny je omezena, proto si včas pro Vaše děti zarezervujte místa.

Zároveň Vás chci také pozvat na hlavní akci OS VSD, kterým je letní dětský tábor. Ten se letos opět uskuteční na chatkové základně Dálava v Horním Žlebu u Šternberku, v termínu od 17.7. do 26.7.2015. Pro děti je připravena spousta her, výletů, sportovních aktivit a hlavně zábavy. Hlavní celotáborovou hrou budou již zmiňovaní Gumídci. Děti si také jako každý rok odvezou táborové tričko a na konci tábora bude tradiční dražba hraček a upomínkových předmětů. Cena 10-ti denního tábora je 3 000,- Kč a uzávěrka náboru dětí je 31.5.2015.

Pro více informaci ke výše zmiňovaným akcím, prosím, kontaktujte hlavního vedoucího, pana Reného Zemana, pomocí emailu: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo telefonu 725 081 412. Rovněž tak učiňte, pokud si budete chtít zarezervovat místo či zaslat závaznou přihlášku.

Těší se na Vás kolektiv pracovníků Občanského sdružení VSD.